Тетяну Святенко обрано Віце-Президентом Української Асоціації Лікарів Дерматовенерологів та Косметологів

12208587_1098996473445010_965390187554466795_n

Вітаємо професора кафедри шкірних та венеричних хвороб ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України», доктора медичних наук Святенко Тетяну Вікторівну з обранням на посаду Віце-Президента Української Асоціації Лікарів Дерматовенерологів та Косметологів!

5-6 листопада 2015 року у м.Київ відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Оптимізовані засади функціонування дерматовенерологічної служби в умовах розвитку страхової медицини та лікарського самоврядування в Україні» та звітно-виборна конференція Української Асоціації Лікарів Дерматовенерологів та Косметологів (УАЛДВК). Спільноту дерматовенерологів представляли 202 делегати та понад 230 гостей з 26 осередків Асоціації. Дніпропетровська делегація була представлена 18 лікарями.

Лікарів привітали почесні гості – заступник голови Комітету з питань охорони здоровя Верховної Ради України, народний депутат України О.С.Мусій та ректор Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, член-кореспондент НАМН України, професор К.М. Амосова.

Асоціація УАЛДВК висловила довіру та одноголосно обрала професора кафедри шкірних та венеричних хвороб ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України», доктора медичних наук Святенко Тетяну Вікторівну на посаду Віце-Президента Української Асоціації Лікарів Дерматовенерологів та Косметологів!

В рамках конференції професор Святенко Т.В. представила наукову доповідь на тему «Атопічний дерматит. Що нового?», підготовлену за матеріалами, представленими на 24-му конгресі Европейської Академії дерматовенерології та Школи атопії, Німеччина. Доповідь отримала високу оцінку з боку фахівців та заклала фундамент для новітніх підходів до діагностики та лікування атопічного дерматиту у дітей та дорослих, згідно сучасних світових стандартів. Вітаємо Тетяну Вікторівну та бажаємо нових досягнень!

Оригiнал: dp.ridna.ua/2015/11/09/tetyanu-svyatenko-obrano-vitse-prezydentom-ukrajinskoji-asotsiatsiji-likariv-dermatovenerolohiv-ta-kosmetolohiv/

Консультация
On-line