Лікування оніхомікозу лазером

Очі – дзеркало душі, а красиві і здорові нігті – дзеркало нашого здоров’я. Проблема онихомікоза (грибкове ураження нігтьових пластин) в сучасному суспільстві актуальна як ніколи.

Нігті одна з найбільш популярних зон людського тіла, на яку людина найчастіше звертає увагу при спілкуванні з іншими людьми. Деформовані, змінені за кольором нігті приносять людині як моральний, так і фізичний дискомфорт.

Факт того, що доступність антимікотичних засобів і нераціональна (самостійна) терапія оніхомікозу, сформувала стійкість до чутливості антимикотических зпсобів, хронізації патологічного процесу і як результат вище сказаного – великі матеріальні і часові витрати на лікування грибка нігтів.

Впровадження лазерної терапії в комплексне лікування оніхомікозу, дозволило значно зменшити терміни одужання при даній патології. Дія лазера на грибок остаточно не вивчено, проте дослідники прийшли до одноголосного висновку про значний негативний вплив ефекту фототермоліза на спори і елементи патогенних грибів.

У лазерної терапії оніхомікозу використовується неодимовий лазер (NdYAG) з довжиною хвилі 1064нм. Дана методика вимагає від пацієнта проходження практично безболісної процедури з частотою 1 раз в 2 тижні (1-3 тижнів).

Відсутність протипоказань і мінімальна побічна дія забезпечує пацієнту хорошу переносимість процедури, а відсутність впливу на гриб будь-якої хімічної речовини виключає формування резистентності до даного методу лікування.

Більш детальну інформацію, Ви можете дізнатися за телефонами, вказаними на сайті. Звертайтеся!

Консультация
On-line